Festa de 14 anys de Countrycat!


Aviat farà 14 anys del primer missatge publicat a Countrycat! I per poder celebrar-ho plegats hem decidit tornar a organitzar una trobada lluny de les pantalles (amb permís dels mòbils, que fa 14 anys no eren com els d'ara...)!

Serà una festa de dia sencer, tot i que no passarem llista i podeu venir a l'hora que millor us vagi! ;-)

I QUÈ HI HAURÀ?
Com a qualsevol festa de Countrycat, hi haurà música en directe, balls per no deixar els peus quiets, alguna classe de ball i altres activitats per fer passar l'estona de la forma més agradable possible!

L'horari serà el següent:

10:30h - Obertura de portes
11:00h - 11:15h: Workshop 1 ball
11:15h - 13:15h: Marató de balls organitzada per la Neus, on mentre tothom balla, 20 grups de ball del país ens faran en directe la seva coreografia.
13:15h - 13:30h: Workshop 1 ball
13:30h - 14:30h: Concert dels The Billy Joes
14:45h - 15:45h: Concert The Outlaw Distillery Band
16:00h - 17:00h: Balls clàssics i jam session
17:00h - 18:00h: Si no hem acumulat retards, aquesta estona tindrem ball per no parar quiets ni un moment i fer baixar el dinar!
18:00h - 21:30h: Classe habitual d'en Gabi dels diumenges.


I A ON SERÀ?
Després del Shotwell 59, el Rodeo, el Barn, el Maverick i l'Espai Tolrà, enguany la trobada tindrà lloc a les instal·lacions del Wild Bunch de Vilassar! (el Gran Ole Opry estava ocupat aquell dia, sorry)

I DE MENJAR, QUÈ?
Qui vulgui o pugui podrà quedar-se a dinar allà mateix! Hem contactat amb el Ferran Adrià per fer el menú, però ens ha dit que "Jo aisjnka ijdnjka k kjankda naja, vale? Si o no?" No sabem si vindrà, però per si de cas no vé ja mirarem que ningú passi gana!

I CAL PAGAR?
Home (i dona), tot a la vida costa algun caler... ;-)
Hem intentat no passar-nos amb el preu, i l'hem deixat a 10€ anticipada (l'entrada habitual al Wild val 8€). Val per tot el dia, inclou 1 consumició i també la classe habitual de la tarda. Si no la compreu anticipada, el mateix dia en costarà 12€ (si queda aforament). Els nens tenen l'entrada lliure, que són l'alegria d'aquest món!

El dinar es pagarà apart, i costarà també 10€ anticipadament (i 12€ el mateix dia, si queden places). Els nens només en pagaran 5€.

Ah! I si algú passa de Countrycat, del seu webmaster i de si el paper de water s'ha de posar cap endins o cap enfora :-), podrà anar al Wild a la tarda, a l'horari habitual d'en Gabi, al preu de sempre (8€). Serà a partir de les 18:00h.

REGALS
Estem molt contents de poder-vos dir que hem rebut oferiments de gairebé tothom per poder tenir regals per la festa! Els anirem anunciant de mica en mica a Facebook! :-)

De moment, tenim confirmats:
- Corbeto's Boots (unes botes)
- CASTELLAR COUNTRY ROCK & ROAD MEETING 2017 (entrades i consumicions)
- Salardú Country Rock Festival 2017 (entrades)
- Cities in Line Central (entrades per All Western, Barcelona Line Dance Classic i Spanish Event of Line Dance, Country & West Coast Swing)
- Festa Presentació Cowboy Boots Festival 2017 (entrades pel concert)
- La Boutique del Country (barret)
- BIG BEN Country: Workshop Big Ben 2017 (entrades)
- Barcelona Cowboy Boots (entrades)
- Mima't (bufanda americana i cinturó)

COM COMPRAR L'ENTRADA?
L'aforament del local és limitat, i per aquest motiu us recomanem que si no us la voleu perdre de cap de les maneres, compreu la vostra entrada (per la festa i pel dinar) tant aviat com us sigui possible. Només que vingui la meitat de la gent que vau venir a la festa dels 10 anys a Castellar del Vallès, el Wild Bunch ja estarà ple com un ou. I tampoc volem que hagueu d'estar com anxoves a la llauna. :-)

Com podeu comprar o reservar les vostres entrades?

Al Wild Bunch
La Dolors ja disposa d'entrades tant per la festa com pel dinar. Quan aneu al Wild no us oblideu de comprar l'entrada! ;-)

Al Josep Ponsà
En Josep farà de webmaster-anunci i durà entrades al damunt per tot arreu on el veieu circular. :-D No us talleu i demaneu-li directament si el veieu, que el noi és un xic tímid... :-P

Reserva d'entrades
Si no aneu mai al Wild (mal fet!) o no veieu mai al Ponsà (sort que teniu!), però teniu clarííííssim que el 19 de febrer no us voleu perdre la festassa, podeu reservar la vostra entrada, pagar-la per transferència bancària i recollir-la el dia de la festa.

Per demanar la vostra entrada heu d'omplir aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres per dir-vos si encara queden entrades a la venda i per explicar-vos com heu de fer el pagament.



De mica en mica anirem explicant més coses del programa, de moment, si us fa el pes, ja us podeu apuntar el dia a l'agenda!

Dia: diumenge, 19 de febrer de 2016
Hora: 11:00h
Lloc: Wild Bunch Saloon - Vilassar de Mar

Més informació: pàgina de la trobada a Facebook.

Comentaris

Entrades populars