I Concurs del Renegade Music & Dance de Mataró


Font de la imatge: Laura Ribas

Ahir dissabte va tenir lloc el I Concurs de ball del Renegade Music & Dance de Mataró.

El grup guanyador va ser "The Wheelers", amb un ball anomenat "Goldbrick" molt treballat i amb una cançó molt maca, "Goldbrick Wheeler" dels The Hollisters. Aquí teniu el vídeo publicat per en Josep Lluís (Nashmerville)


Us enganxem també un vídeo publicat a Facebook per en Salvador Garcia amb l'assaig del ball guanyador, uns dies enrere.



El segon grup van ser els Country People, amb un ball anomenat "Missing you" i amb una cançó d'Amanda Stott, "To keep to missing you":



I el tercer lloc va ser pel grup "No limits", que van presentar el ball "All cried out" amb el tema "All Cried Out" de The Higgins:




En Quim Fàbregas ha través del canal de Youtube Mycountrycat també ha estat treballant aquestes hores per fer-nos arribar els vídeos del concurs. En aquest hi trobareu el moment de l'entrega de premis:



La cançó guanyadora va ser "Natural disaster", de la Zac Brown Band. La va presentar el grup "Roadrunners", format en aquesta ocasió només per l'Ester i en Jose. El nom del ball és "Duty free":




En Josep Lluís "Nashmerville" gairebé no ha dormit aquesta nit per poder penjar els vídeos dels diferents grups participants. No deixeu de visitar el seu canal a Youtube per veure'ls tots.


El jurat del concurs va estar format per en Sergi, la Neus, la Lourdes i en Pere. El primer premi el va aportar Corbeto's Boots, el segon premi La Boutique del Country i el tercer per Soloindio

Un cop més, el nostre suport i agraïment als responsables del Renegade Music & Dance de Mataró per organitzar trobades com les d'aquest cap de setmana! Sense locals i sense gent com en Toni, en Josep, la Tere i en Joan,... el món del country a Catalunya no seria el mateix. Endavant!



Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars