Crònica del IV Concurs de Cor Country


Font: Countrycat

Una vegada més (i ja en van 4), la gent de Cor Country (amb l'Emili i la Conxi al capdavant) van organitzar amb èxit una nova edició del seu concurs de balls.

Més de 250 persones segons l'organització (una colla que no passava dels 7-8 segons la guàrdia urbana de Sant Andreu de Llavaneres...) van aplegar-se per gaudir com cada any amb el concurs de Cor Country.

El concurs del Cor Country és especial. No sabria ben bé com explicar-ho, però té alguna cosa que el fa diferent a la resta de concursos de ball. Té aquell caliu popular, aquelles ganes de participar-hi i passar-ho bé, que el fan especial.

Els tres primers premis se'ls van endur Party for Two, Funny Step i Country people.

Moment de l'entrega de premis:

Font dels vídeos: MyCountrycat (enregistrats i editats per en Quim Fàbregas)


Vídeos dels balls del concurs:
Una vegada més, en Josep Lluís i en Quim han treballat de forma excel·lent i ràpida perquè tots poguem repassar el què va donar de si la jornada del concurs.

Tots dos han penjat ja la totalitat dels balls participants al concurs. Els podeu veure entrant a:
· MyCountrycat
· Nashmerville


Countrycat va ser-hi present, a banda de la botiga de samarretes habitual, amb la càmera fotogràfica. Així doncs, també podeu buscar-vos, descarregar-vos o compartir qualsevol de les 321 imatges de la trobada a la galeria de Countrycat a Flickr.


Ja hem publicat també un parell dels fulls de ball del concurs:
· Exception
· Easy swing
· Hair of the dog


Si voleu enviar altres fulls de ball ho podeu fer al mail countrycat@gmail.com

Comentaris

Entrades populars