Crònica Festa Country de Cardedeu, amb concert de la Steel Horse Band

Font de la imatge: Marta Romero


No volem desmerèixer la resta de festes que s'organitzen a Catalunya, i ho diem sincerament; cada grup coneix la seva situació i les eines i recursos dels què disposa. Però, des del nostre punt de vista, la festa de dissabte a Cardedeu organitzada pels veterans Xafa'l (Amics i Amigues del Country de Cardedeu) és tot un exemple a seguir.

És la demostració que hi ha un model de festa popular que s'atreveix a fer un pas més; que no es queda només amb una sèrie d'MP3 sortint d'un ordinador i fent gaudir a la gent amb el ball que tant ens agrada; que fa un pas endavant per fer créixer la nostra afició en tots els àmbits, no només el del ball.

Ahir, a Cardedeu vam poder gaudir d'un festival. Sí, perquè allò va ser molt més que una festa country. Dissabte vam poder aprendre costums i tradicions d'un indi natiu de Montana, vam poder ballar gràcies a un pletòric DJ Vander i, com no, les nostres orelles van poder fruir de valent amb un concert d'una banda catalana en directe, els Steel Horse Band.



Font del vídeo: Emili Muntaner - Cor Country



Tot i els problemes tècnics (aliens als amics i amigues pencaires dels Xafa'l), la trobada de dissabte va ser l'equivalent a un partit del Barça actual (que em dispensin els pericos o els ceballuts). Si el Barça diuen que fa un futbol total, la de dissabte va ser una festa total: qui va voler, va ballar; qui va voler, va aprendre; qui va voler, va cantar amb un concert. Un luxe a tocar de casa.



Font del vídeo: Marta Romero



El repertori dels Steel Horse Band va ser el següent (només em falten alguns temes que no vaig pescar):
· XXL
· Sweet home, Alabama
· Yee haw
· What about now
· Three hours away (un two-step genial nois!)
· Chicken fried
· Ain't drinkin' anymore
· The thrill is back
· Live to love another day
· Fallin' & Flyin'
· Estoy aqui
· Things I cannot change


Font del vídeo: Marta Romero


· Speak of the devil
· Designated drinkers (tots drets! :-))
· The world
· Carmín en el cristal
· Here she comes
· Gone, gone, gone (nois, per mi tot un encert!)
· American Saturday Night
· Looking at my back door
· Some days you gotta dance
· Rollin' on the river

La trobada també va comptar amb parades de La Boutique del Country, Brodadets Igualada, artesania d'en Kendall, Susanna Barambio i les samarretes de la Botiga Countrycat.

La nit de dissabte a Cardedeu va ser més que una festa. Va ser un festival! I tant de bo que aquest model prosperi i s'extengui a la resta del país.



Font del vídeo: Marta Romero



Si algú n'ha penjat algun de la trobada de Cardedeu, que ens ho faci saber a countrycat@gmail.com i l'afegirem amb molt de gust)

Comentaris

Entrades populars