Jim Lauderdale a Badalona!




El proper 1 d'abril tindrem la sort de poder tenir a tocar una llegenda del country i el bluegrass actual, en Jim Lauderdale (Web Oficial | Wikipedia | MySpace | Youtube | Facebook).

Serà dins el festival Blues&Ritmes de Badalona, que cada any ens deixa anar alguna sorpresa agradable en forma de cantant relacionat amb el country de primer nivell. Han passat per Badalona artistes com Rosie Flores o Chris Hillman entre altres.

Així que abans que res, apunteu-vos la data a l'agenda: 1 d'abril de 2011, divendres, a partir de les 21:00h al teatre Zorrilla de Badalona. El preu és de 20 euros. Podeu comprar ja les entrades a la taquilles del Teatre Zorrilla o al Telentrada de Catalunya Caixa.

Jo, personalment, coneixia més la seva vessant de lletrista que no pas la de cantant. L'home ha fet cançons que després han cantant els més grans: George Strait (temes com "King of broken hearts", "Where the sidewalk ends", "I wasn't fooling around", "Stay out of my arms", "We really shouldn't be doing this", "One of you", "What do you say to that", "Don't make me come over there and love you", "She used to say that to me" o "Twang", entre altres), Sunny Sweeney ("Please, please San Antone", entre altres) David Ball, Ed Burleson, Gary Alan, Shawn Camp, Mark Chesnutt ("Gonna get a life", entre altres), The Derailers, Dixie Chicks ("Hole in my head", entre altres), Vince Gill, Wade Hayes, Patty Loveless, Perfect Stranger, Blake Shelton,...

I si sou més aviat balladors segur que molts dels balls que gaudiu tant sovint es fan amb cançons que ha escrit aquest bon home. Només al paràgraf anterior hi ha cançons de coreografies ben populars a Catalunya.

En fi, què voleu que us digui? Jo ja tinc la meva entrada i no me'l penso perdre de cap de les maneres! Country i Bluegrass de Champions League sense haver de viatjar a l'altra punta de món!

Us deixo uns quants vídeos seus.







Comentaris

Entrades populars