dijous, d’octubre 21, 2010

Country strong
Si fa un temps va ser "Walk the line" la que ens va dur els aficionats al country al cinemes, o més recentment la també oscaritzada "Crazy Heart", aviat podrà ser una altra pel·lícula la que ens faci fer el mateix.

Salvant les distàncies entre elles, "Country strong" té prou arguments com per si més no cridar-nos a tots l'atenció. Pel que he trobat a Internet, la història explica la vida d'un lletrista en ascens (Garrett Hedlund) i d'una cantant country en declivi (Gwyneth Paltrow) que vol tornar a ser la que era després de tenir problemes amb la beguda. Completen el poker de protagonistes en Tim McGraw, que fa de marit i mànager de la cantant i Leighton Meester, que fa de jove cantant que vol ser una estrella. Les relacions sentimentals entre tots quatre marquen també part de l'argument.

En teniu més informació a aquesta web: http://www.imdb.com/video/imdb/vi3633252633/.

El tràiler el podeu veure aquí:
Publica un comentari a l'entrada
Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger