The Country Sheriffes


Nota enviada per: The Country Sheriffes

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible)


Qui són The Country Sheriffes?
Ja fa anys que Dolors Cañellas tenia aquest projecte rondant pel cap. Balladora des de ben petita, professora de ball més tard, Dolors volia que la gent de les Terres de l’Ebre tingués l’ocasió de poder trobar un grup de gent, un punt en comú, amb qui reunir-se per a poder gaudir del bon ambient i la bona música del country i el line-dance.



Aquest any 2.008, en una de les activitats programades durant el curs, es va organitzar una sortida a Barcelona per a viure l’experiència de ballar a un local dedicat al country. Després de veure la resposta positiva del gran grup que hi vam anar (63 persones!), es va decidir a comentar el projecte amb dues amigues, Mònica i Susanna, que infectades d’aquesta il•lusió pel country, finalment vam posar fil a l’agulla. Després de setmanes buscant un nom que resultés convincent i únic, neixia el projecte The Country Sheriffes.

Dolors va proposar la integració al grup a una de les seves classes, dedicada únicament al country, que ha tingut lloc a Masdenverge tots els dilluns la nit des del mes d’abril fins al juny. Gràcies a la passió contagiosa de la professora, molts es van unir entusiasmats.



Així doncs, el 15 de juny passat, els Sheriffes vam demostrar de què som capaços per primera vegada. Al local de La Lira, a Amposta, es celebrava la festa de fi de curs dels alumnes de Dolors Cañellas. En el seu torn corresponent, el Sheriffes vam sortir a l’escenari, sorprenent a tots els assistents en entrar uniformats amb les identificatives samarretes vermelles. Tot i que, per qüestió de temps, l’actuació va ser breu (únicament dos balls, Texas Stomp i God Blessed Texas), vam aconseguir despertar la curiositat als assistents a la festa, que no marxaven sense abans preguntar si no es podrien apuntar a les classes del curs següent (un èxit!).
En poc temps vam tenir l’oportunitat de tornar a demostrar les nostres ganes de passar-ho bé amb el country durant la celebració del 50è aniversari de la Biblioteca Comarcal Sebastià Joan Arbó d’Amposta. L’actuació, aquesta vegada, va estar complementada amb una coreografia nova, Irish Stew, una de les preferides pels membres del grup. I una vegada més, grans i joves van poder passar-ho bé amb el ball popular que seguia a l’exhibició.

Des d’aquells dies, els Sheriffes no deixem de buscar ocasions i excuses per a reunir-nos i ballar, per a conèixer nova gent i fer més amistats, i per suposat, per a créixer passant una molt bona estona amb el country. I si tu t’hi vols unir, visita’ns a www.thecountrysheriffes.blogspot.com o envia’ns un e-mail a thecountrysheriffes@hotmail.com

Comentaris

Entrades populars